Igazán szerencsés ember az, aki egyszerre két csinos, szép és okos nőnek készíthet vacsorát a lebukás veszélye nélkül. Ehhez mondjuk az egyiket el kell venni feleségül és a másik (a barinő) máris jöhet vacsoravendégnek.

Az egészség és a fitnesz jegyében természetesen az önmagában teljesen jellegtelen csirkemell filé az, amiből ki kell hozni valamit. Ha rendes hentese van az embernek, akkor felszeleteli a csirkehusit, és a szeleteket már csak tovább kell darabolni, hogy valódi, tehát nem gyorsétteremi, csirkefalatokat (újmagyarul nágetszeket) kapjunk. Amikor ez a kezünkben van, kezdődhet a sütés.

Amikor a csirkék pirulnak

Ez a változat annyira fitnesz, hogy zsiradék sem került alá, viszont só frissen őrölve és fokhagyma granulátum formájában gazdagon, sütés közben.

Amikor megsült, finomra vágott korianderrel meghintettem, megkentem (a korainder felaprítás közben saját nedvességétől egy kicsit masszává vált) tálra raktam és frissen fölvágott paradicsommal tálaltam. Mellé egy kis fehér bor, a húsra citromlé került még.

Kis fáradozással, tetszetős és zseniálisan finom étkezés rittyenthető ennyiből.

Korianderrel meghintett csirkefalatok paradicsommal tálalva