Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A sült pörc sütve

Még statisztikák nélkül is jó esély van arra, hogy mi, magyarok vagyunk képesek a legtöbbet kihozni a sertés szalonnájából. Alapból létrejön a szalonna összes lehetséges változata: füstölve, abálva, főzve, főzve-paprikával bedörzsölve, húsos és hústól mentes változatban, és ezzel még csak töredékét mondtam el a kombinációknak.

Sült pörc sütve a la Jáner Hentes

0 Tovább

Ahogy otthon nem lehet a kolbászt megsütni

csak a hentesnél lesz ilyen: megpirult bőr, enyhén roppanós, megpörkölődött, belül szaftos, fűszeres, de nem nyers.

Hozzá kovászos uborka (koviubi), hentes mustár (henti-musti), plusz a megfelelő környezet (a háttérben).

0 Tovább

Sous Chef - A konyhaközi fejvadász

blogavatar

Ízek, illatok, ételek, italok mindenhonnan, mindenkinek

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek